Oferta
Shpallje

Vera 2021 në Kuşadası Turqı

Vera 2021 në Turqi , Kuşadası Аyma Beach Resort & Spa 📆17.06, 23.06, 29.06, 05.07 7 ditë 6 netë Mëngjes Darkë Çadra në plazhë Udhëtimi me autobus me standarte të larta Лето 2021 во Турција , Kuşadası 7 дена 6 ноќи Доручек Вечера Чадор на плажа Патување со автобус со високи стандарди ınfo&rez 02 5200 […]

Read More
Oferta
Shpallje

Vizite Durrësit,Tiranës dhe Strugës gjatë fundjavës

𝐓𝐈𝐑𝐀𝐍𝐄, 𝐃𝐔𝐑𝐑𝐄̈𝐒, 𝐒𝐓𝐑𝐔𝐆𝐄̈ 𝐃𝐲 𝐝𝐢𝐭𝐞̈ 𝐞 𝐧𝐣𝐞̈ 𝐧𝐚𝐭𝐞̈ – Fundjavë 𝐂̧𝐦𝐢𝐦𝐢: 29 𝐄𝐮𝐫𝐨 – 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧 𝐍𝐞̈ 𝐜̧𝐦𝐢𝐦 𝐩𝐞̈𝐫𝐟𝐬𝐡𝐢𝐡𝐞𝐭: 🚌 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢 𝐦𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐛𝐮𝐬 𝐯𝐚𝐣𝐭𝐣𝐞-𝐚𝐫𝐝𝐡𝐣𝐞 🛌 𝐀𝐤𝐨𝐦𝐨𝐝𝐢𝐦𝐢 𝐧𝐞 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 𝐀𝐧𝐭𝐢𝐤 𝐊𝐚𝐯𝐚𝐣𝐞̈ 🍽 𝐒𝐲𝐟𝐢𝐫𝐢 𝐝𝐡𝐞 𝐈𝐟𝐭𝐚𝐫𝐢 🔵𝐍𝐢𝐬𝐣𝐚 𝐭𝐞̈ 𝐒𝐡𝐭𝐮𝐧𝐞̈𝐧 𝐝𝐡𝐞 𝐤𝐭𝐡𝐢𝐦𝐢 𝐭𝐞̈ 𝐃𝐢𝐞𝐥𝐞̈𝐧 Udhëtim pa (Test PCR) 🕗𝐀𝐠𝐣𝐞𝐧𝐝𝐚 𝐞 𝐝𝐢𝐭𝐞̈𝐬 𝐬𝐞̈ 1-𝐫𝐞̈ : ✅𝐕𝐢𝐳𝐢𝐭𝐞̈ 𝐪𝐲𝐭𝐞𝐭𝐢𝐭 𝐭𝐞̈ 𝐓𝐈𝐑𝐀𝐍𝐄̈𝐒 (𝐗𝐡𝐚𝐦𝐢𝐚 […]

Read More
Oferta
Shpallje

Kapadokia dhe Stambolli magjik

CAPPADOCIA DHE STAMBOLLI 149 € Nisja në orën 16:00. : 30.05.2021 SHKUP -Stamboll: Dita 1: 01.06.2021 Arritja ne Stamboll, vendosja ne hotel. Mëngjesi në hotel dhe vazhdojme me vizitën e pallatit Dollmabahce(15 eur).Pastaj vazhdohet me shëtitjen me anije 2 orë në Bosfor(10 eur) . PAMJE PANORAMIKE E STAMBOLLIT: Ne vozisim përgjatë Detit të Marmaras, hyrjes […]

Read More
Oferta
Shpallje

8 Marsi ne Stamboll

7 ~ 8 #𝗠𝗮𝗿𝘀𝗶_𝗻𝗲̈_𝗦𝘁𝗮𝗺𝗯𝗼𝗹𝗹 🇹🇷 🤩 #𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿_𝗢𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮_𝗻𝗴𝗮_𝗕𝗲𝘀𝗮𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗦𝗵𝗸𝘂𝗽 🎉𝗟𝗶𝘃𝗲 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗸 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹: 𝗢𝗱𝗲𝘁𝗮 🇹🇷🔥 ℹ️ 3 𝗱𝗶𝘁𝗲̈ 𝗲 𝗱𝘆 𝗻𝗲𝘁𝗲̈ 𝗽𝗲̈𝗿 𝘃𝗲𝘁𝗲̈𝗺 79 € >>>𝗧𝗲̈ 𝗣𝗲̈𝗿𝗳𝘀𝗵𝗶𝗿𝗮: ✔️1-𝗔𝗸𝗼𝗺𝗼𝗱𝗶𝗺𝗶: 𝗻𝗲̈ 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 2 /3 𝗱𝗶𝘁𝗲̈ #𝗦𝗽𝗮𝗰𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 (#𝗦𝗮𝘂𝗻𝗲̈ #𝗽𝗶𝘀𝗵𝗶𝗻𝗲̈ #𝗳𝗶𝘁𝗻𝗲𝘀 #𝗵𝗮𝗺𝗮𝗺) ✔️2- 𝗠𝗲̈𝗻𝗴𝗷𝗲𝘀𝗲𝘁 𝗽𝗲̈𝗿 𝗱𝗶𝘁𝗲̈𝘁 𝗲 𝗾𝗲̈𝗻𝗱𝗿𝗶𝗺𝗶𝘁 ✔️3-𝗩𝗶𝘇𝗶𝘁𝗲̈ 𝘃𝗲𝗻𝗱𝗲𝘃𝗲 𝗺𝗲̈ 𝗮𝘁𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗲̈ 𝗦𝘁𝗮𝗺𝗯𝗼𝗹𝗹𝗶𝘁 ✔️4- 𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻 𝗺𝗯𝗶𝗸𝗾𝘆𝗿𝗲̈𝘀 𝗶 𝗴𝗿𝘂𝗽𝗲̈𝘀 ✔️5-𝗕𝗶𝗹𝗲𝘁𝗮 𝗸𝘁𝗵𝘆𝗲𝘀𝗲 𝗺𝗲 […]

Read More
Oferta
Shpallje

VIZITO STAMBOLLIN E BUKUR ME OFERTËN MË TË VOLITSHME !!!

💶Per vetem 79 euro 🏨 Hotel me 4* Per vetem 85 euro Hotel me 5* 📅 Çdo të dielë dhe te merkure 🗓 3 ditë e dy netë edhe testi pcr perfshihet 🍝 Mengjesi i shtruar në hotel 🏛 Vizitë vendeve më atraktive të Stambollit 🤵 Person mbykqyrës i grupës 🚍 Udhëtimi- Shkup – Stamboll […]

Read More
Uncategorized

Why Custom Essays Is Getting More Popular

In the current fast-paced world of college, work and internet education there’s a growing need for custom essays. Possessing a customized essay prepared in advance can save you time and money. However if your customized essay needs an adjustment, they ought to be in a position to get it done for you. It is a […]

Read More
blog

Von Becky Upham11. März 2019 Ist die beste neue Hoffnung der Ketamin-Depression

Von Becky Upham11. März 2019 Ist die beste neue Hoffnung der Ketamin-Depression Von Don Rauf24. April 2018 Putzen Sie Ihre Zähne zu hart? Wenn Sie empfindliche Zähne haben, können zu starkes Zähneputzen oder die Verwendung der falschen Zahnbürste die Symptome verschlimmern. Lernen Sie die richtige Putztechnik. . . Von Lisa Haney27. November 2017 Was ist […]

Read More