Ofertë fantastike për festën e 8 Marsit !!!

💶 Për vetëm 79€
📅 05/03-08/03/2020

🗓 3 ditë e dy netë
🏨 Hotel me 4*
🍝 Mengjesi i shtruar në hotel me 4*

🏛 Vizitë vendeve më atraktive të Istanbullit
🤵 Person mbykqyrës i grupës
🚍 Udhëtimi- Shkup – Stamboll – Shkup

📌Za samo 79 evra
📅 05/03-08/03
📌3 dena i 2 noki
📌Hotel so 4*
📌Pojadok vo samiot Hotel so 4*

📌Poseta vo najatraktivnite mesta vo Istanbul
📌Vodić na grupata
📌Patuvanjeto Skopje – Istanbul-Skopje

 

Agjenda  eshte :

Dita e pare :Sistemimi dhe vendosja në hotel prej orës 10:00-10:30 . Relaksim deri në ora 14:00 ,vazhdojmë me shëtitjet dhe vizitat e para , të cilat janë : Akuariumi Florya, pastaj vazhdojmë për në qendër tregtare. Pastaj kthimi në hotel.

Dita e dytë : në ora 10:00 nisja prej hotelit . Vazhdohet për  vizitë në Kapalicarshi , Xhamijat Sulltan Ahmet , Aya Sofija  dhe Sulejmanije ; Pallati Topkapi .Pastaj vazhdohet për natën festive ,ku është e shtruar edhe darka  në anije në Bosfor, që zgjat 3 orë , me dj të mirënjohur dhe valle turke .

 

-Dita e tretë : Hoteli lëshohet  në ora 10:00 , vazhdohet vizita në Dolmabahce  prej në ora 10:30 – 12:30.Vazhdohet me vizitën e pjesës Aziatike , konkretisht vizitohet xhamija Camlica.    Pastaj vizitohet qendër tregtare  dhe pastaj nijsa për në Shkup.

Vërejtje , për të gjitha informacionet më konkrete dhe terminet e nisjes duhet të  konsultoheni me ciceronin i cili do të ju tregojë kohën e caktuar .

Nr kontakti të përcjellësit të grupës : +90 531 397 74 09

                                                          +389 71 204 241 ( whatsapp)

Pa pagesë:

 1. Pjesa Aziatike
 2. Qendra Tregtare
 3. Kapalicarshija
 4. Xhamija Sulltan Ahmet
 5. Xhamija Aya Sofija
 6. Xhamija Sulejmanije

 

Me pagese :

 1. Akuariumi Florya 15 €
 2. Pallati Topkapi 20 €
 3. Dolmabahce 20 €
 4. Anija në Bosfor (programi Festiv) 25 €  

 

-Првиот ден: Престигнувањето во хотел од 10:00-10:30 часот.Одмор до 14:00 часот , продолжуваме со првите шетања и посети кои се : Аквариум Флориа, после продолжуваме во трговски центар .После е враќањето во хотел.

-Вториот ден: Во 10:00 часот е тргнувањето од хотелот. Се продолжува со посетите во Капаличаршија ,Џамија Султан Ахмет , Аја Софија и Сулејманије ; Топкапи. Се продолжува за прославата ,каде што има и вечера во брод во Босфор  , 3 часа со професионален дј и турски познати танцеви .

Третиот ден: Излезот од хотел во 10:00 часот , се продолжува со посета во Долмабахче од 10:30-12:30 часот. Се продолжува со посета на азискиот дел ,конкретно џамија Camlica .  После се посетува и еден трговски центар и во 17:30 часот тргнувањето за Скопје.

Гратис се:

 1. Азискиот дел
 2. Трговски центар
 3. Капаличаршија
 4. Џамија Султан Ахмет
 5. Џамија Аја Софија
 6. Џамија Сулејманије

Се плаќаат :

 1. Аквариумот Флориа 15 €
 2. Топкапи 20 €
 3. Долмабахче 20 €
 4. Бродот во Босфор  (прослава )  25 €

 

Info & Rez.
025200985
070386537

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post