Oferta e Sarajevës

Për vetëm 79€
📅 03/06-06/06/2021
🗓 3 ditë e dy netë
🏨 Hotel me 4*
🍝 Mengjesi i shtruar në hotel me 4*
🏛 Vizitë vendeve më atraktive të #Sarajevës
🤵 Person mbykqyrës i grupës
🚍 Udhëtimi- Shkup – Sarajev – Shkup me autobus të standardeve Europiane
🕖Nisja bëhet prej Tetove
Shkupi
Kumanove
info&rez

📲Viber: +389 70 38 65 37
☎Tel:025 20 09 85
📲070208340 📲071204241
Skopje -Sarajevo-Mostar-Skopje 🎈

📌Za samo 79 evra
📅 03/06-06/06/2021
📌3 dena i 2 noki
📌Hotel so 4*
📌Pojadok vo samiot Hotel so 4*
📌Poseta vo najatraktivnite mesta vo #Sarajevo
📌Vodić na grupata
📌Patuvanjeto Skopje – Istanbul – Skopje Trgnuvanjeto od Tetovo
Skopje
Kumanovo

Agjenda është si vijon :

Dita e parë:

Udhëtimi do të bëhet përmes shtetit të Sërbisë .Arritja në hotel është në orët e hershme të paraditës. Akomodimi dhe vendosja në hotel deri në orën 13:00. Pas një pushimi të shkurtë vazhdohet me shëtitjet e para.Ditën e parë vizitohet qyteti Sarajevës , çarshia e qytetit që njihet si Bash Çarshia me udhëheqës lokal 3-4 orë .Pas kësaj vizite ,kthimi në hotel dhe kohë të lirë individuale.

Dita e dytë:

Pas mëngjesit grupi vazhdon me shëtitjet. Në fillim vizitohet Tuneli i shpëtimit (Tunel Spasa). Pastaj vazhdohet për vizitën e ardhëshme Vrella Bosnja.Në vijim vizitohet Parku Nacional i Sarajevës dhe kthimi në hotel në orët e vona të mbrëmjes.

Dita e tretë:

Dalja nga hoteli,vazhdojmë për në Jabllanicë ku në rrugë e kemi urën rrënuar të Neretvës , e cila u rrënua gjatë Luftës së Dytë Botërore, poashtu është e njohur në filmin e mirënjohur “Beteja e Neretvës“.Vazhdohet për në qytetin Konjicë,Mostar ku vizitohet Ura e Mostarit që ndryshe njihet si simbol i qytetit ,vizitohet edhe Çarshija e qytetit. Pas vizitave vazhdojmë udhëtimin për në Shkup.

Fakultative :

Tuneli i shpëtimit 10 €
Vrella Bosnja 10 €

Агендата е :

Првиот ден

Патувањето ќе биде преку државата Србија. Пристигнувањето во хотелот е во раните утрински часови. Сместување во хотел до 13 часот. По кратката пауза се продолжува со првата прошетка. Првиот ден се посетува градот Сараево, чаршијата позната како Баш Базар со локален водич 3-4 часа. После оваа посета е враќањето во хотел и патниците имаат слободно време за своите индивидуални прошетки.

Вториот ден

После појадокот групата продолжува со прошетките.Прво се посетува Тунелот Спаса. После се продолжува со посета на Врела Босња . Потоа се посетува Националниот Парк на Сарајево и враќањето во хотел е во доцните часови на вечерата.

Третиот ден

Излезот од хотел ,продолжуваме за Јабланица каде преку патот е Урнатиот Мост на Неретва ,која е урната во Втората Светска Војна , исто така го познаваме и од филмот “Битката на Неретва“ .Се продолжува во градовите Коњица , Мостар каде што се посетува Мостот на Мостар кој е познат како симбол на градот, исто така се посетува и Чаршијата на градот .

После посетите продолжуваме со патувањето за Скопје .

Факултативни :

Тунелот Спаса 10 €
Врела Босња 10 €

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post