Agjenda e Stambollit nga agjensioni turistik Besa-Trans

Dita e parë

212 power mega outletHOTEL relaksim dy orëAkua florya 20 euro hyrjaTaksim

Dita e dyte:

Dolma bahçe 20 euro Anija 10 euro Kapali çarshija 4-5 ore Darka ne hotel me 5 yje 20 euro

Dita e tretë:

Buykada 15 euro ( dalja nga hoteli ne ora 9:30, ne buykada arrihet ne ora 12:00 -16:00 )Ora 18:00 arrihet ne autobus Venecia 18:20-20:00Ato qe jan me tre net

Dita e katert :

Ortakoy 1,30 min qendrimÇamllëxha Mall of istanbull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Telegram Ngushellimi“Kjo është një tragjedi dhe ditë shumë e rëndë, me dhembje e pikëllim për gjithë populliin pasagjerët tanë dhe stafin e agjensionit Besa Trans në Shkup”.Kompanija esht ne bashkpunim