VIZITO STAMBOLLIN E BUKUR ME OFERTËN MË TË VOLITSHME !!!

💶Per vetem 79 euro 🏨 Hotel me 4*
Per vetem 85 euro Hotel me 5*
📅 Çdo të dielë dhe te merkure
🗓 3 ditë e dy netë
edhe testi pcr perfshihet
🍝 Mengjesi i shtruar në hotel
🏛 Vizitë vendeve më atraktive të Stambollit
🤵 Person mbykqyrës i grupës
🚍 Udhëtimi- Shkup – Stamboll – Shkup 🕖Nisja bëhet në ora 16:30 Tetovë, 18:00 Shkup Hoteli Vip dhe në Kumanovë në ora 18:30.

📌За само 79 📌Хотел сo 4*
За само 85 евра Хотел со 5*
📅 Секоја недела
📌3 дена и 2 ноќи
и тест пцр е вклучен на цената
📌Појадок во хотел
📌Посета во најатрактивните места на Istanbul
📌Водич на групата
📌Патувањето Skopje – Istanbul – Skopje ,Тргнувањето e во Tetovo во 16:30, во Skopje 18:00 Hotel Vip , i Kumanovo вo 18:30.

Agjenda eshte :

–Dita e pare :Sistemimi dhe vendosja në hotel prej orës 10:00-10:30 . Relaksim deri në ora 14:00 ,vazhdojmë me shëtitjet dhe vizitat e para , të cilat janë : Akuariumi Florya, pastaj vazhdojmë për në qendër tregtare . Kthimi ne hotel.

–Dita e dytë : në ora 10:00 nisja prej hotelit . Vazhdohet për vizitë në Kapalicarshi ,Dolmabahce , Xhamijat Sulltan Ahmet , Aya Sofija dhe Sulejmanije ; dhe në ora 16:00 vazhdohet për në Bosfor , shëtitje me anije 2 оrë e 45 min . Pastaj vazhdohet për në Taksim .

–Dita e tretë : Hoteli lëshohet në ora 10:00. Vazhdohet me vizitën e qendres tregtare Venecia Mega Outlet Pastaj vizitohet një tjeter qendër tregtare dhe në ora 17:30 nijsa për në Shkup.

Vërejtje , për të gjitha informacionet më konkrete dhe terminet e nisjes duhet të konsultoheni me ciceronin i cili do të ju tregojë kohën e caktuar .

+389 75 399  984 ( whatsapp)

Pa pagesë:

Qendra Tregtare
Kapalicarshija
Xhamija Sulltan Ahmet
Xhamija Aya Sofija
Xhamija Sulejmanije
Taksimi

Me pagesë :

Akuariumi Florya 20 €
Dolmabahce 20 €
Shetitja me anije në Bosfor 10 €

Агендата е :

Првиот ден: Престигнувањето во хотел од 10:00-10:30 часот.Одмор до 14:00 часот , продолжуваме со првите шетања и посети кои се : Аквариум Флориа, после продолжуваме во трговски центар .Враќање во хотел.

-Вториот ден: Во 10:00 часот е тргнувањето од хотелот. Се продолжува со посетите во Капаличаршија ,Долмабаџче, ,Џамија Султан Ахмет , Аја Софија и Сулејманије ; и во 16:00 часот се продолжува во Босфор , шетање со брод 2 часa и 45 минути. После се продолжува за во Таксим.

-Третиот ден: Излезот од хотел во 10:00 часот , Се продолжува со посета на Венециа Мега Оутлет.После се посетува и еден трговски центар и во 17:30 часот тргнувањето за Скопје.

Внимание , за секакви други информации и за термините на тргнување треба да се консултирате со водичот .

+ 389 75 399 984  ( whatsapp )
Гратис се:

Трговски центар
Капаличаршија
Џамија Султан Ахмет
Џамија Аја Софија
Џамија Сулејманије
Таксим
Се плаќаат :

Аквариумот Флориа 20 €
Долмабахче 20 €
Шетање со брод во Босфор 10 €

Info & Rez.
025200985
070386537

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post