OFERTË EKSKLUZIVE VETËM PËR MUAJIN E SHENJTË TË RAMAZANIT !!!

 

💶 Për vetëm 79 €
📅 16/05-19/05.2019
🗓 3 ditë e dy netë
🏨 Hotel me 4*
🍝 Syfir ose mengjes i shtruar në hotel me 4*
🏛 Vizitë vendeve më atraktive të Istanbullit
🤵 Person mbykqyrës i grupës
🚍 Udhëtimi- Shkup – Stamboll – Shkup 🕖Nisja bëhet në ora 20:30 Tetovë, 21:00 Shkup hotel Golld dhe në Kumanov ne ora 21:30

 EKSLUZIVNA PONUDA, SAMO ZA
SVETIOT MESEC RAMAZAN

📌Za samo 79 evra
📌16/05-19/05.2019
📌3 dena i 2 noki
📌Hotel so 4*
📌Pojadok ili syfir vo Hotel so 4*
📌Poseta vo naj atraktivnite mesta vo Istanbul

📌Vodić na grupata
📌Patuvanjeto Skopje – Istanbul – Skopje Trgnuvanjeto e vo Tetovo vo 20:30, vo Skopje 21:00 pred Hotel Gold i Kumanovo vo 21:30

Info & Rez.

025200985
070208340 070386537

Agjenda është si vijon :

>>Diten e parë , Shetitje e pare me CICËRON LOKAL ose Udheheqes esht ne:
1. KAPALI ÇARSHI
2. AKVARIUMI me i madh ne Europ i cili posedon te katër sezonat e vitit mbrenda dhe kthimi ne hotel ne ora 19:00.

>>Diten e dyte pas ngrënjes se syfirit ne ora 10:00 vazhdohet per ne kapali ćarshi dhe vizita e xhamive:
3. VENECIJA MEGA OUTLET
4. SULEJMANYE,
5. SULLTAN AHMET apo Xhamia Blu
6. AYJA SOFIJA (pamjene jashtëme)
7. TOP KAPI SARAYI , kohë e lirë per shopping deri ne ora 20:00 kthimi ne hotel dhe kush don aty afer (200 m) eshte qendra tregtare KALE CENTAR.

>>Diten e tretë njisoj pas ngrenjes se syfirit ne ora 10:00 vazhdohet vizitat:
8. DOLMA BAHÇE SARAY,
9. BOSFORI me anijen te cillën vetem per grupin tonë special rezervohet, ku per se afermi shihen xhamie e bosforit me stilin Barok,kullen e vajzes dhe pallatet mbreterore dhe ne ora 19:00 nisja per ne Shkup.

Fakultative janë :

15 euro Topkapi
15 euro Akvariumi  ne Floria
15 euro Dolma Bahce
10 euro Bosfori me Anije vetem me grup tonin Special rezervohet.PA PAGESË Sulltan Ahmet,

PA PAGESË Sulltan Sulejman,
PA PAGESË AYa sofija( pjesa e jashtëme),
PA PAGESË KAPALI ÇARSHIA,  PA PAGESË  EDHE Venecia Outlet.

Aгендата е :

> првиот ден по сместувањето во хотелот ,Првите посети се во Во ВЕНЕЦИА МЕГА ОУТЛЕТ ТРИ ЧАСА, се продолжува за во најголемиот АКВАРИУМ во Европа кој што ги поседува 4-те сезони внатре во самиот објект, во 19:00 е вракањето во хотел, каде што близу (200 м ) се наоѓа трговскиот центар КАЛЕ.

>>Следниот ден. По доручекот се продолжувс за КАПАЛИ ЧАРШИЈА каде што не чека локалниот ВОДИЧ и на ред се посетите како ште се: СУЛТАН АХМЕТ ЏАМИЈАТА, СУЛЕЈМАНИЕ ЏАМИЈАТА.АЈА СОФИЈА ЏАМИЈАТА ( надворешен дел) и ТОПКАПИ. 3 часа за шопинг во самата КАПАЛИ ЧАРШИЈА. Во 19:00 се вракање за во хотелот.

>> Третиот ден после доручекот, се продолжува кртсарењето БОСФОР специјално резервирано за нашата група, каде што повеќе се гледа Босфор џамија во барокен стил, кулата на девојката и кралските палати по тие посети се пролжи ДОЛМА БАХЧЕ, и ТАКСИМ и во 18:00 часот поаѓање за Скопје.

Во цената не се вклучени :

 • 15 € Долма Бахче
 • 15 € Аквариум Travel agency
 • 15 € Топкапи Besa Trans Skopje                                    
 • 10 € Босфор

Гратис се :

  • Суллтан Ахмет
  • Аја Софија
  • Капали Чаршија
  • Венеција Оутлет