OFERTË EKSKLUZIVE VETËM PËR MUAJIN E SHENJTË TË RAMAZANIT !!!

 Për vetëm 99 €
📅 09/05-12/05.2019
🗓 3 ditë e dy netë
🏨 Hotel me 4*
🍝 Syfir i shtruar në hotel me 4*
🍽 Iftar në Stamboll 2 netë
🏛 Vizitë vendeve m të Istanbullit
🤵 Person mbykqyrës i grupës
🚍 Udhëtimi- Shkup – Stamboll – Shkup 🕖Nisja bëhet në ora 20:30 Tetovë, 21:00 Shkup hotel Golld dhe në Kumanov ne ora 21:30

🔴 EKSLUZIVNA PONUDA, SAMO ZA 🔴
SVETIOT MESEC RAMAZAN

📌Za samo 99 evra
📌09/05-12/05.2019
📌3 dena i 2 noki
📌Hotel so 4*
📌Pojadok ili syfir vo Hotel so 4*
📌Poseta vo najatraktivnite mesta vo Istanbul
🍽 iftar vo Istanbul 2 noki
📌Vodić na grupata
📌Patuvanjeto Skopje – Istanbul – Skopje Trgnuvanjeto e vo Tetovo vo 20:30, vo Skopje 21:00 pred Hotel Gold i Kumanovo vo 21:30

Info & Rez.
025200985
070208340 070386537

 Agjenda është si vijon :
>>Diten e parë , Shetitje e pare me CICËRON LOKAL ose Udheheqes esht ne:
1. KAPALI ÇARSHI
2. AKVARIUMI me i madh ne Europ i cili posedon te katër sezonat e vitit mbrenda dhe pritja e iftarit ne Beyazit>>Diten e dyte pas ngrënjes se syfirit ne ora 10:00 vazhdohet per ne kapali ćarshi dhe vizita e xhamive:
3. VENECIJA MEGA OUTLET
4. SULEJMANYE,
5. SULLTAN AHMET apo Xhamia Blu
6. AYJA SOFIJA (pamjene jashtëme)
7. TOP KAPI SARAYI , kohë e lirë per shopping deri ne ora 19:00 pritja e iftarit ne Beyazit kthimi pas iftarirt kthimi ne hotel dhe aty afer (200 m) esht qendra tregtare KALE CENTAR>>Diten e tretë njisoj pas ngrenjes se syfirit ne ora 10:00 vazhdohet vizitat:
8. DOLMA BAHÇE SARAY,
9. BOSFORI me anijen te cillën vetem per grupin tonë special rezervohet, ku per se afermi shihen xhamie e bosforit me stilin Barok,kullen e vajzes dhe pallatet mbreterore dhe ne ora 17:00 nisja per ne Qytetin Edrene ku edhe esht pritja e iftarit te tret me radh ku aty vet ju e paguni

99-euro bileta kthyese SHKUP-STAMBOLL-SHKUP, hotelii 2 netë me 4 yje perfshir edhe syferin, Dy iftare poashtu transporti hotel-kapali çarshi-hotel.
hotel-sulltan Ahmet-hotel.

Ndersa fakulltativet jan keto:
15 euro Topkapi
15 euro akvariumot ne Floria
15 euro Dolma Bahce
10 euro bosfori me Anije vetem me grup tonin Special rezervohet.

PA PAGES Sulltan Ahmet,
PA PAGES Sulltan Sulejman,
PA PAGES AYa sofija( pjesa e jashtëme),
PA PAGES KAPALI ÇARSHIA,
Venecija outlet e gjith kjo kushton 154 europor  nese e merni PAKET vetem per 150 euro
Ose mund te i ndani cilen ta doni ju ta merni, te cilat poashtu nuk jan te obligueshme.