🌟🔴OFERTË EKSKLUZIVE VETËM PËR MUAJIN E SHENJTË TË RAMAZANIT !!! 🌟🔴Organizojmë iftar në PRIZREN , ne restaurantin MULLINI .

  • May 15, 2019
  • admin
  • Comments Off on 🌟🔴OFERTË EKSKLUZIVE VETËM PËR MUAJIN E SHENJTË TË RAMAZANIT !!! 🌟🔴Organizojmë iftar në PRIZREN , ne restaurantin MULLINI .
  • Oferta
  • Shpallje

💶Për vetëm 990 den. 
🌟NË ÇMIM PËRFSHIHEN 🍛IFTARI DHE 🚌UDHËTIMI , gjithashtu do të realizohet edhe vizitë në qytetin e Ferizajit 1 orë. 🌟

🍝Menytë janë :
🍛MENU 1
Hurma, Supë , Qofte , Mish të bardhë me sos, Sallatë, Pitajkë, Pije, Desert .
🍛MENU 2
Hurma , Supë , Pleskavicë sharri , Sallatë , Pitajkë , Pije , Desert .

📅 Nisja bëhet te premten dhe te dielen , 24 dhe 26 maj.

TETOVË 13:30 vero (monopoli)
SARAJ 14:00 mirakoli
SHKUP 14:30 Sheshi Skënderbeu(agjensia)
KUMANOV 13:30 ( Makpetroll ne hyrje te qyt.)

 

НА ВАШЕ БАРАЊЕ,ПОНУДАДА ПРОДОЛЖУВА САМО ЗА СВЕТИОТ МЕСЕЦ НА РАМАЗАНИ !!! 🌟🔴

Организираме ифтар во ПРИЗРЕН, во ресторанот Мулини.

За само 990 ден.
🌟Цената вклучува 🍛IFTARI И 🚌Превоз, исто така, ќе се врши посета на град Урошевац. 🌟

Мену се:
🍛МЕНУ 1
хурми,супа, ќофтиња, бело месо со сос, салата, Питајки,пијалоци ,десерт
🍛МЕНУ 2
Хурми,супа, шарска плескавица,салата, питајки, пијалаци, десерт

📅 Тргнување на 24 Мај & 26 Мај
ТЕТОВО 13:30, веро (монопол)
САРАЈ 14:00 mirakoli
СКОПЈЕ 14:30 Скендербег плоштад (агенција)
КУМАНОВO 13:00 (Макпетрол на влезот во градот)

Резервации во агенција(плоштад Скендербег) или телефонски броеви:
☎02 5200 985
📱070 208 340