**VERA 2020 OFERTA E SHËNGJINIT**ЛЕТО 2020 ПОНУДА ЗА ШИНЃИН

Rafaello Resort 4 Yje Shengjin
7 ditë e 6 netë per vetem 165 €
5 ditë e 4 netë 120 €

Në pansion perfshihen:
1. Udhetimi
2. Sistemimin dhe akomodimi
3. Ushqimi (mengjesi)
4. Pishina
5. Plazhi

Rafaello Resort 4* Шинѓин
7 дена и 6 ноќи за само 165 €
5 дена и 4 ноќи 120 €

Во цената се вклучени:
1.Транспорт
2.Сместување
3.Доручек
4.Базен и
5.Плажа

info & rez.
☎️+389 25200985
📲070386537
📲070208340