OFERTË E VOLITSHME DHE E BEGATËSHME PËR PUSHIM VEROR **БОГАТА И ЕВТИНА ПОНУДА ЗА ЛЕТЕН ОДМОР

Hotel ANTIKA me 3*** Mali Robit -Durrës

***7 ditë e 6 netë vetëm për 120 €***
***5 ditë e 4 netë 90 €***
çdo ditë/секој ден
Ne pansion perfshihen:
1. Udhetimi
2. Sistemimi dhe akomodimi
3. Ushqimi( mengjes, darkë)
4. Plazhi

Hotel ANTIKA со 3*** Мали и Робит-Драч

***7 дена и 6 ноќи за само 120 €***
***5 дена и 4 ноќи 90 € ***

Во цената се вклучени:
1.Транспорт
2.Сместување
3.Доручек и вечера
4.Плажа

Info & rez.

+389 25200985
070386537
070208 340
07120241