Оfertë fantastike me çmim më të volitshëm , që vlen deri me 16 korrik

Rafaello Resort 4**** Shengjin
5 ditë e 4 netë per vetem 149 €

Ne cmim perfshihen:
Udhetimi
Sistemimi dhe akomodimi
Live Music
Animatore per femije,🎭🤹‍♂‍
Drink , Beer & Pool parties
Mëngjesi dhe darka
1 pije e perfshire gjate vakteve
Plazhi
• Pool
• Parking free
• Beach access

Rafaello Resort 4**** ШИНЃИН
5 дена 4 ноќи за само 149 €

Во цената се вклучени:
Транспорт
Сместување
Live Music
Аниматори за деца 🎭🤹‍♂‍
Drink , Beer & Pool parties
Појадок и вечера
1 пијалок
Плажа
• Pool
• Parking free
• Beach access

info & rez.
☎️+389 25200985
📲070386537
📲070208340

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *