Shfrytezoni ujërat termik të banjave të Elbasanit me ofertën e vjeshtës!!!

Banjat termike apo #Llixhat          e  Elbasanit , banjat me te njohura në Ballkanë dhe Europë.
Per vetem 140 euro , 11 ditë e 10 netë.
Në çmim perfshihen:

📌sistemimi dhe akomodimi
📌Mengjesi,dreka dhe darka
📌 ujin termik me mjekun specialist
📌 bileta kthyese

Datat e nisjes:
01.11.2019
06.11.2019
11.11.2019
Nisja prej Shkupi ne ora 6:00,
Tetovë ne ora 6:40
Gostivar ne ora 7:15
Kerçov ne ora 8:00

Банји на Елбасан ,кои се најпознати банји во Балкан и Европа.

За само 140 евра ,11 дена и 10 ноќи .

Во цената се вклучени :

Системација

Појадок , доручек и вечера

термални води со спејалист лекар

повратен билет.

Датуми за поаѓање :

01.11.2019
06.11.2019
11.11.2019

Скопје:06:00

Тетово:06:40

Гостивар:07:15

Кичево :08:00

 

Info & Rez.
070386537
+389 25200985
070208340