Vizito Tiranën të dielën

Shfrytëzo ofertën e volitshme për të kaluar të #dielën në #Tiranë , për Shopping dhe vizitë panoramike të #Kryeqytetit #Shqipëtar në prag të festave të #Nëntorit !!!

💵20 euro bileta kthyese Shkup-Tiranë-Shkup
📅 15.11.2020
➡️Nisjet :
Tetovë 04:00
Shkup 05:00
Искористете ја поволната понуда да ја поминете #неделата во #Тирана, за шопинг и панорамска посета на #албанскиот главен град !!!
💵 20 евра повратен билет Скопје-Тирана-Скопје
📅 15.11.2020
➡️Тргнувања:
Тетово 04:00 часот
Скопје 05:00 часот
Info&rez
070 386 537
02 5200 985