Viti i ri 2020 me Besa Trans Shkup !!!!

                                       

 

Risi për Vitin e Ri 2020 🎆

🎄 29. 12.2019 – 01 .01.2020 🎄

Ndrysho ambientin për një festë më të mirë. Nëse ende nuk keni vendosur atëherë Besa Trans Shkup sjell ofertë për ju me:

Vizitë nëpër Stamboll me program festiv për Vitin e Ri.

Mbrëmja e ndërrimit të viteve do të festohet në ambientet e Hotelit me 5* që posedon hapësirë private për manifestime ku do të na argëtojnë:

🎆 Këngëtarë të Njohur
🎇Tre Dj (dixhej) profesionist

🎆Ushqim dhe Pije (pa limit)
🎇Valltare

💶Cmimi i mbremjes së Vitit të Ri 40 €

 

📅 29. 12.2019 – 01 .01.2020 
🗓 3 ditë e dy netë  për 79 

🏨 Hotel me 4*
🍝 Mengjesi i shtruar në hotel me 4*
🏛 Vizitë vendeve më atraktive të Istanbullit
🤵 Person mbykqyrës i grupës
🚍 Udhëtimi- Shkup – Stamboll – Shkup 🕖Nisja bëhet në ora 16:30 Tetovë, 18:00 Shkup hotel Golld dhe në Kumanov ne ora 18:30

💥Nova  godina  2020 vo Istanbul💥

🎄29. 12.2019 – 01 . 01.2020 🎄
Poseta na Istanbul so svecena novogodisna programa.

Novogodisnata vecera ke se proslavi vo hotel so 5 * prostorii koi poseduvat privaten prostor, kade ke ne zabavaat :

🎇Dvajca dobro poznati pejaći
🎇Trojca Dj profesionalni

🎆Vecera i  pijaloci (neograniceno)
🎆Turski ćićek
▶ Cenata za novogodisnata vecera 40 €

📅 29. 12.2019 – 01 .01.2020
🗓️ 3 dena i 2 noki  za 79 
🏨Hotel so 4*
🍝Pojadok vo samiot Hotel so 4*
🏛️Poseta vo najatraktivnite mesta vo Istanbul
👨‍🎓Vodić na grupata
🚌Patuvanjeto Skopje – Istanbul – Skopje 🕔Trgnuvanjeto e vo Tetovo vo 16:30, vo Skopje 18:00 pred Hotel Gold i Kumanovo vo 18:30

Info & Rez.
☎️025200985
📲+389 70 386 537 📲070208340