Galeria

Galeria
Lajme
Oferta
Shpallje

Oferta e Sarajevës për 8 mars

#Ofert_Eksluzive_Për_8 mars #SARAJEVË– #MOSTAR me #BesaTransShkup 💶 Për vetëm 79€ 📅 05/03-08/03/2020 🗓 3 ditë e dy netë 🏨 Hotel me 4* 🍝 Mengjesi i shtruar në hotel me 4* 🏛 Vizitë vendeve më atraktive të #Sarajevës 🤵 Person mbykqyrës i grupës 🚍 Udhëtimi- Shkup – Sarajev – Shkup me autobus të standardeve Europiane 🕖Nisja bëhet prej Tetovë në ora 17:30, Shkup hotel Golld në ora 19:00 […]

Read More
Galeria
Lajme
Oferta
Shpallje

Ofertë fantastike për festën e 8 Marsit !!!

💶 Për vetëm 79€ 📅 05/03-08/03/2020 🗓 3 ditë e dy netë 🏨 Hotel me 4* 🍝 Mengjesi i shtruar në hotel me 4* 🏛 Vizitë vendeve më atraktive të Istanbullit 🤵 Person mbykqyrës i grupës 🚍 Udhëtimi- Shkup – Stamboll – Shkup 📌Za samo 79 evra 📅 05/03-08/03 📌3 dena i 2 noki 📌Hotel […]

Read More
Galeria
Lajme
Oferta
Shpallje

Shfrytezoni ujërat termik të banjave të Elbasanit me ofertën e vjeshtës!!!

Banjat termike apo #Llixhat          e  Elbasanit , banjat me te njohura në Ballkanë dhe Europë. Per vetem 140 euro , 11 ditë e 10 netë. Në çmim perfshihen: 📌sistemimi dhe akomodimi 📌Mengjesi,dreka dhe darka 📌 ujin termik me mjekun specialist 📌 bileta kthyese Datat e nisjes: 01.11.2019 06.11.2019 11.11.2019 Nisja prej Shkupi ne ora 6:00, […]

Read More