Lajme

Galeria
Lajme
Oferta
Shpallje

Oferta e Sarajevës për 8 mars

#Ofert_Eksluzive_Për_8 mars #SARAJEVË– #MOSTAR me #BesaTransShkup 💶 Për vetëm 79€ 📅 05/03-08/03/2020 🗓 3 ditë e dy netë 🏨 Hotel me 4* 🍝 Mengjesi i shtruar në hotel me 4* 🏛 Vizitë vendeve më atraktive të #Sarajevës 🤵 Person mbykqyrës i grupës 🚍 Udhëtimi- Shkup – Sarajev – Shkup me autobus të standardeve Europiane 🕖Nisja bëhet prej Tetovë në ora 17:30, Shkup hotel Golld në ora 19:00 […]

Read More
Galeria
Lajme
Oferta
Shpallje

Ofertë fantastike për festën e 8 Marsit !!!

💶 Për vetëm 79€ 📅 05/03-08/03/2020 🗓 3 ditë e dy netë 🏨 Hotel me 4* 🍝 Mengjesi i shtruar në hotel me 4* 🏛 Vizitë vendeve më atraktive të Istanbullit 🤵 Person mbykqyrës i grupës 🚍 Udhëtimi- Shkup – Stamboll – Shkup 📌Za samo 79 evra 📅 05/03-08/03 📌3 dena i 2 noki 📌Hotel […]

Read More
Galeria
Lajme
Oferta
Shpallje

Shfrytezoni ujërat termik të banjave të Elbasanit me ofertën e vjeshtës!!!

Banjat termike apo #Llixhat          e  Elbasanit , banjat me te njohura në Ballkanë dhe Europë. Per vetem 140 euro , 11 ditë e 10 netë. Në çmim perfshihen: 📌sistemimi dhe akomodimi 📌Mengjesi,dreka dhe darka 📌 ujin termik me mjekun specialist 📌 bileta kthyese Datat e nisjes: 01.11.2019 06.11.2019 11.11.2019 Nisja prej Shkupi ne ora 6:00, […]

Read More
Lajme
Oferta
Shpallje

VERA VAZHDON TË JETË E NXEHTË !!!!

ANTALIA 2019 🛫27.08.2019 🛫 Cmimet për person ! Ideal Beach Alanya 420eur // All Inclusive Kemer Dream 460eur // All Inclusive Sunmelia Beach Resort 545eur // All Inclusive Royal Garden Select 560eur // Ultra All Inclusive Alan Xafira Resort 570eur // Ultra All Inclusive Sultan of Dreams 595eur // All Inclusive Sea World Resort 670eur […]

Read More
Lajme
Oferta
Shpallje

ÇDO TË SHTUNE SHOPING NË SELANIK !!!!!

Çdo te Shtune Shoping ne SELANIK Vendi nisjes : Dërvo dekor & Hotel Gold Çmimi : 800 den Kthyese Секоја сабота ШОПИНГ во СОЛУН. Место на поаѓање : : Дрво Декор & Хотел Gold Цeнa: 800 den Повратна Info i rezer. /  Инфо и резерв. 025200985 070208340 071 204 241 070 208 440

Read More
Lajme
Oferta
Shpallje

OFERTË EKSKLUZIVE VETËM PËR MUAJIN E SHENJTË TË RAMAZANIT !!!

 Për vetëm 99 € 📅 09/05-12/05.2019 🗓 3 ditë e dy netë 🏨 Hotel me 4* 🍝 Syfir i shtruar në hotel me 4* 🍽 Iftar në Stamboll 2 netë 🏛 Vizitë vendeve m të Istanbullit 🤵 Person mbykqyrës i grupës 🚍 Udhëtimi- Shkup – Stamboll – Shkup 🕖Nisja bëhet në ora 20:30 Tetovë, 21:00 Shkup hotel Golld dhe në Kumanov ne ora 21:30 […]

Read More
Lajme
Oferta
Shpallje

OFERTË EKSKLUZIVE VETËM PËR MUAJIN E SHENJTË TË RAMAZANIT !!!

  💶 Për vetëm 79 € 📅 16/05-19/05.2019 🗓 3 ditë e dy netë 🏨 Hotel me 4* 🍝 Syfir ose mengjes i shtruar në hotel me 4* 🏛 Vizitë vendeve më atraktive të Istanbullit 🤵 Person mbykqyrës i grupës 🚍 Udhëtimi- Shkup – Stamboll – Shkup 🕖Nisja bëhet në ora 20:30 Tetovë, 21:00 Shkup hotel Golld dhe në Kumanov ne ora 21:30  EKSLUZIVNA […]

Read More