Oferta

Oferta
Shpallje

Vera 2021 në Kuşadası Turqı

Vera 2021 në Turqi , Kuşadası Аyma Beach Resort & Spa 📆17.06, 23.06, 29.06, 05.07 7 ditë 6 netë Mëngjes Darkë Çadra në plazhë Udhëtimi me autobus me standarte të larta Лето 2021 во Турција , Kuşadası 7 дена 6 ноќи Доручек Вечера Чадор на плажа Патување со автобус со високи стандарди ınfo&rez 02 5200 […]

Read More
Oferta
Shpallje

Vizite Durrësit,Tiranës dhe Strugës gjatë fundjavës

𝐓𝐈𝐑𝐀𝐍𝐄, 𝐃𝐔𝐑𝐑𝐄̈𝐒, 𝐒𝐓𝐑𝐔𝐆𝐄̈ 𝐃𝐲 𝐝𝐢𝐭𝐞̈ 𝐞 𝐧𝐣𝐞̈ 𝐧𝐚𝐭𝐞̈ – Fundjavë 𝐂̧𝐦𝐢𝐦𝐢: 29 𝐄𝐮𝐫𝐨 – 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧 𝐍𝐞̈ 𝐜̧𝐦𝐢𝐦 𝐩𝐞̈𝐫𝐟𝐬𝐡𝐢𝐡𝐞𝐭: 🚌 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢 𝐦𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐛𝐮𝐬 𝐯𝐚𝐣𝐭𝐣𝐞-𝐚𝐫𝐝𝐡𝐣𝐞 🛌 𝐀𝐤𝐨𝐦𝐨𝐝𝐢𝐦𝐢 𝐧𝐞 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 𝐀𝐧𝐭𝐢𝐤 𝐊𝐚𝐯𝐚𝐣𝐞̈ 🍽 𝐒𝐲𝐟𝐢𝐫𝐢 𝐝𝐡𝐞 𝐈𝐟𝐭𝐚𝐫𝐢 🔵𝐍𝐢𝐬𝐣𝐚 𝐭𝐞̈ 𝐒𝐡𝐭𝐮𝐧𝐞̈𝐧 𝐝𝐡𝐞 𝐤𝐭𝐡𝐢𝐦𝐢 𝐭𝐞̈ 𝐃𝐢𝐞𝐥𝐞̈𝐧 Udhëtim pa (Test PCR) 🕗𝐀𝐠𝐣𝐞𝐧𝐝𝐚 𝐞 𝐝𝐢𝐭𝐞̈𝐬 𝐬𝐞̈ 1-𝐫𝐞̈ : ✅𝐕𝐢𝐳𝐢𝐭𝐞̈ 𝐪𝐲𝐭𝐞𝐭𝐢𝐭 𝐭𝐞̈ 𝐓𝐈𝐑𝐀𝐍𝐄̈𝐒 (𝐗𝐡𝐚𝐦𝐢𝐚 […]

Read More
Oferta
Shpallje

Kapadokia dhe Stambolli magjik

CAPPADOCIA DHE STAMBOLLI 149 € Nisja në orën 16:00. : 30.05.2021 SHKUP -Stamboll: Dita 1: 01.06.2021 Arritja ne Stamboll, vendosja ne hotel. Mëngjesi në hotel dhe vazhdojme me vizitën e pallatit Dollmabahce(15 eur).Pastaj vazhdohet me shëtitjen me anije 2 orë në Bosfor(10 eur) . PAMJE PANORAMIKE E STAMBOLLIT: Ne vozisim përgjatë Detit të Marmaras, hyrjes […]

Read More
Oferta
Shpallje

8 Marsi ne Stamboll

7 ~ 8 #𝗠𝗮𝗿𝘀𝗶_𝗻𝗲̈_𝗦𝘁𝗮𝗺𝗯𝗼𝗹𝗹 🇹🇷 🤩 #𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿_𝗢𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮_𝗻𝗴𝗮_𝗕𝗲𝘀𝗮𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗦𝗵𝗸𝘂𝗽 🎉𝗟𝗶𝘃𝗲 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗸 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹: 𝗢𝗱𝗲𝘁𝗮 🇹🇷🔥 ℹ️ 3 𝗱𝗶𝘁𝗲̈ 𝗲 𝗱𝘆 𝗻𝗲𝘁𝗲̈ 𝗽𝗲̈𝗿 𝘃𝗲𝘁𝗲̈𝗺 79 € >>>𝗧𝗲̈ 𝗣𝗲̈𝗿𝗳𝘀𝗵𝗶𝗿𝗮: ✔️1-𝗔𝗸𝗼𝗺𝗼𝗱𝗶𝗺𝗶: 𝗻𝗲̈ 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 2 /3 𝗱𝗶𝘁𝗲̈ #𝗦𝗽𝗮𝗰𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 (#𝗦𝗮𝘂𝗻𝗲̈ #𝗽𝗶𝘀𝗵𝗶𝗻𝗲̈ #𝗳𝗶𝘁𝗻𝗲𝘀 #𝗵𝗮𝗺𝗮𝗺) ✔️2- 𝗠𝗲̈𝗻𝗴𝗷𝗲𝘀𝗲𝘁 𝗽𝗲̈𝗿 𝗱𝗶𝘁𝗲̈𝘁 𝗲 𝗾𝗲̈𝗻𝗱𝗿𝗶𝗺𝗶𝘁 ✔️3-𝗩𝗶𝘇𝗶𝘁𝗲̈ 𝘃𝗲𝗻𝗱𝗲𝘃𝗲 𝗺𝗲̈ 𝗮𝘁𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗲̈ 𝗦𝘁𝗮𝗺𝗯𝗼𝗹𝗹𝗶𝘁 ✔️4- 𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻 𝗺𝗯𝗶𝗸𝗾𝘆𝗿𝗲̈𝘀 𝗶 𝗴𝗿𝘂𝗽𝗲̈𝘀 ✔️5-𝗕𝗶𝗹𝗲𝘁𝗮 𝗸𝘁𝗵𝘆𝗲𝘀𝗲 𝗺𝗲 […]

Read More
Oferta
Shpallje

VIZITO STAMBOLLIN E BUKUR ME OFERTËN MË TË VOLITSHME !!!

💶Per vetem 79 euro 🏨 Hotel me 4* Per vetem 85 euro Hotel me 5* 📅 Çdo të dielë dhe te merkure 🗓 3 ditë e dy netë edhe testi pcr perfshihet 🍝 Mengjesi i shtruar në hotel 🏛 Vizitë vendeve më atraktive të Stambollit 🤵 Person mbykqyrës i grupës 🚍 Udhëtimi- Shkup – Stamboll […]

Read More
Oferta
Shpallje
Uncategorized

Оfertë fantastike me çmim më të volitshëm , që vlen deri me 16 korrik

Rafaello Resort 4**** Shengjin 5 ditë e 4 netë per vetem 149 € Ne cmim perfshihen: Udhetimi Sistemimi dhe akomodimi Live Music Animatore per femije,🎭🤹‍♂‍ Drink , Beer & Pool parties Mëngjesi dhe darka 1 pije e perfshire gjate vakteve Plazhi • Pool • Parking free • Beach access Rafaello Resort 4**** ШИНЃИН 5 дена […]

Read More
Oferta
Shpallje

OFERTË E VOLITSHME DHE E BEGATËSHME PËR PUSHIM VEROR **БОГАТА И ЕВТИНА ПОНУДА ЗА ЛЕТЕН ОДМОР

Hotel ANTIKA me 3*** Mali Robit -Durrës ***7 ditë e 6 netë vetëm për 120 €*** ***5 ditë e 4 netë 90 €*** çdo ditë/секој ден Ne pansion perfshihen: 1. Udhetimi 2. Sistemimi dhe akomodimi 3. Ushqimi( mengjes, darkë) 4. Plazhi Hotel ANTIKA со 3*** Мали и Робит-Драч ***7 дена и 6 ноќи за само […]

Read More