Oferta

Oferta
Shpallje

VIZITO STAMBOLLIN VETËM PËR 79 € !!!

💶 Për vetëm 79€ 📅 08/10-11/10/2020 🗓 3 ditë e dy netë 🏨 Hotel me 5* 🍝 Mengjesi i shtruar në hotel me 5* 🏛 Vizitë vendeve më atraktive të Istanbullit 🤵 Person mbykqyrës i grupës 🚍 Udhëtimi- Shkup – Stamboll – Shkup 🕖Nisja bëhet në ora 16:30 Tetovë, 18:00 Shkup Hoteli Gold   dhe në […]

Read More
Oferta
Shpallje

🌟🔴OFERTË EKSKLUZIVE VETËM PËR MUAJIN E SHENJTË TË RAMAZANIT !!! 🌟🔴Organizojmë iftar në PRIZREN , ne restaurantin MULLINI .

💶Për vetëm 990 den.  🌟NË ÇMIM PËRFSHIHEN 🍛IFTARI DHE 🚌UDHËTIMI , gjithashtu do të realizohet edhe vizitë në qytetin e Ferizajit 1 orë. 🌟 🍝Menytë janë : 🍛MENU 1 Hurma, Supë , Qofte , Mish të bardhë me sos, Sallatë, Pitajkë, Pije, Desert . 🍛MENU 2 Hurma , Supë , Pleskavicë sharri , Sallatë , Pitajkë , Pije […]

Read More
Lajme
Oferta
Shpallje

ÇDO TË SHTUNE SHOPING NË SELANIK !!!!!

Çdo te Shtune Shoping ne SELANIK Vendi nisjes : Dërvo dekor & Hotel Gold Çmimi : 800 den Kthyese Секоја сабота ШОПИНГ во СОЛУН. Место на поаѓање : : Дрво Декор & Хотел Gold Цeнa: 800 den Повратна Info i rezer. /  Инфо и резерв. 025200985 070208340 071 204 241 070 208 440

Read More
Lajme
Oferta
Shpallje

OFERTË EKSKLUZIVE VETËM PËR MUAJIN E SHENJTË TË RAMAZANIT !!!

 Për vetëm 99 € 📅 09/05-12/05.2019 🗓 3 ditë e dy netë 🏨 Hotel me 4* 🍝 Syfir i shtruar në hotel me 4* 🍽 Iftar në Stamboll 2 netë 🏛 Vizitë vendeve m të Istanbullit 🤵 Person mbykqyrës i grupës 🚍 Udhëtimi- Shkup – Stamboll – Shkup 🕖Nisja bëhet në ora 20:30 Tetovë, 21:00 Shkup hotel Golld dhe në Kumanov ne ora 21:30 […]

Read More
Lajme
Oferta
Shpallje

OFERTË EKSKLUZIVE VETËM PËR MUAJIN E SHENJTË TË RAMAZANIT !!!

  💶 Për vetëm 79 € 📅 16/05-19/05.2019 🗓 3 ditë e dy netë 🏨 Hotel me 4* 🍝 Syfir ose mengjes i shtruar në hotel me 4* 🏛 Vizitë vendeve më atraktive të Istanbullit 🤵 Person mbykqyrës i grupës 🚍 Udhëtimi- Shkup – Stamboll – Shkup 🕖Nisja bëhet në ora 20:30 Tetovë, 21:00 Shkup hotel Golld dhe në Kumanov ne ora 21:30  EKSLUZIVNA […]

Read More