Day: September 12, 2019

Galeria
Lajme
Oferta
Shpallje

Shfrytezoni ujërat termik të banjave të Elbasanit me ofertën e vjeshtës!!!

Banjat termike apo #Llixhat          e  Elbasanit , banjat me te njohura në Ballkanë dhe Europë. Per vetem 140 euro , 11 ditë e 10 netë. Në çmim perfshihen: 📌sistemimi dhe akomodimi 📌Mengjesi,dreka dhe darka 📌 ujin termik me mjekun specialist 📌 bileta kthyese Datat e nisjes: 01.11.2019 06.11.2019 11.11.2019 Nisja prej Shkupi ne ora 6:00, […]

Read More