Day: June 28, 2020

Oferta
Shpallje

OFERTË E VOLITSHME DHE E BEGATËSHME PËR PUSHIM VEROR **БОГАТА И ЕВТИНА ПОНУДА ЗА ЛЕТЕН ОДМОР

Hotel ANTIKA me 3*** Mali Robit -Durrës ***7 ditë e 6 netë vetëm për 120 €*** ***5 ditë e 4 netë 90 €*** çdo ditë/секој ден Ne pansion perfshihen: 1. Udhetimi 2. Sistemimi dhe akomodimi 3. Ushqimi( mengjes, darkë) 4. Plazhi Hotel ANTIKA со 3*** Мали и Робит-Драч ***7 дена и 6 ноќи за само […]

Read More
Oferta
Shpallje

**VERA 2020 OFERTA E SHËNGJINIT**ЛЕТО 2020 ПОНУДА ЗА ШИНЃИН

Rafaello Resort 4 Yje Shengjin 7 ditë e 6 netë per vetem 165 € 5 ditë e 4 netë 120 € Në pansion perfshihen: 1. Udhetimi 2. Sistemimin dhe akomodimi 3. Ushqimi (mengjesi) 4. Pishina 5. Plazhi Rafaello Resort 4* Шинѓин 7 дена и 6 ноќи за само 165 € 5 дена и 4 ноќи […]

Read More
Oferta
Shpallje

Vera 2020 në Turqi**Лето 2020 во Турција

Shfrytëzoni ofertën atraktive për të kaluar pushimin veror në Turqi ,në Marin Princess Hotel në Kumburgas . Datat e nisjeve janë këto : 🚌 02.07/ 7 ditë BB/ 230 € person 🚌 09.07/ 7 ditë BB/ 230 € person 🚌 16.07/ 7 ditë BB/ 230 € person Искористете ја атрактивната понуда, да го поминате летниot […]

Read More