Day: July 7, 2020

Oferta
Shpallje
Uncategorized

Оfertë fantastike me çmim më të volitshëm , që vlen deri me 16 korrik

Rafaello Resort 4**** Shengjin 5 ditë e 4 netë per vetem 149 € Ne cmim perfshihen: Udhetimi Sistemimi dhe akomodimi Live Music Animatore per femije,🎭🤹‍♂‍ Drink , Beer & Pool parties Mëngjesi dhe darka 1 pije e perfshire gjate vakteve Plazhi • Pool • Parking free • Beach access Rafaello Resort 4**** ШИНЃИН 5 дена […]

Read More