Day: March 17, 2021

Oferta
Shpallje

Kapadokia dhe Stambolli magjik

CAPPADOCIA DHE STAMBOLLI 149 € Nisja në orën 16:00. : 30.05.2021 SHKUP -Stamboll: Dita 1: 01.06.2021 Arritja ne Stamboll, vendosja ne hotel. Mëngjesi në hotel dhe vazhdojme me vizitën e pallatit Dollmabahce(15 eur).Pastaj vazhdohet me shëtitjen me anije 2 orë në Bosfor(10 eur) . PAMJE PANORAMIKE E STAMBOLLIT: Ne vozisim përgjatë Detit të Marmaras, hyrjes […]

Read More